OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

WE CARE

Onze leveranciers

Op onze manier proberen wij een bijdrage te leveren (druppel-voor-druppel) aan het stimuleren van het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en het dierenwelzijn in de kledingbranche. Bij al onze leveranciers vragen wij actief na onder welke omstandigheden de kleding wordt gefabriceerd. Wij willen dat onze klant erop kan vertrouwen dat wij geen concessies doen aan de omstandigheden, waaronder de kleding wordt geproduceerd in onze collectie.

Arbeidsomstandigheden

Wij vinden het belangrijk dat onze kleding wordt gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden. Wij willen dat onze leveranciers absoluut geen gebruik maken van kinderarbeid.

Dierenwelzijn

Dierenwelzijn gaat over de kwaliteit van het leven van dieren. Onlangs is veel ophef ontstaan over het leed van angorakonijnen. Deze praktijken zijn in strijd met onze normen en waarden voor de omgang met dieren. Wij hebben daarop direct besloten geen angora wol meer te verkopen in onze collectie. Ook hebben wij geen dierenbont in onze collectie.

“Yes, we care!”

Wij vinden dat onze leveranciers volledig transparant moeten zijn, omdat wij dit beloven aan u. Mocht je hierover nog vragen hebben of eventuele misstanden willen melden, neem dan gerust contact op met ons via info@incluso.nl of loop gerust even bij ons binnen.

 

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging