Zoeken
Wishlist 0 Shopping bag 1
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

We care

Onze leveranciers

Op onze manier proberen wij een bijdrage te leveren (druppel-voor-druppel) aan het stimuleren van het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en het dierenwelzijn in de kledingbranche. Bij al onze leveranciers vragen wij actief na onder welke omstandigheden de kleding wordt gefabriceerd. Wij willen dat onze klant erop kan vertrouwen dat wij geen concessies doen aan de omstandigheden, waaronder de kleding wordt geproduceerd in onze collectie.

CO2 uitstoot

Via onze productpagina’s geven wij een maatadvies ingeval van afwijkende pasvormen en/ of maten. Zo wordt het niet alleen voor jou allemaal een stuk eenvoudiger en prettiger online winkelen, maar heeft de webshop ook minder retouren. Dat bespaard vervoerskosten en verpakkingsmaterialen. Zo proberen wij een bijdrage te leveren aan de vermindering van de CO2 uitstoot.

Arbeidsomstandigheden

Wij vinden het belangrijk dat onze kleding wordt gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden. Wij willen dat onze leveranciers absoluut geen gebruik maken van kinderarbeid.

Dierenwelzijn

Dierenwelzijn gaat over de kwaliteit van het leven van dieren. Onlangs is veel ophef ontstaan over het leed van angorakonijnen. Deze praktijken zijn in strijd met onze normen en waarden voor de omgang met dieren. Wij hebben daarop direct besloten geen angora wol meer te verkopen in onze collectie. Ook hebben wij geen dierenbont in onze collectie.

Natuurlijke stoffen/ vezels

Onze collectie kenmerkt zich ook, doordat de kleding is gemaakt van hoofdzakelijk natuurlijke stoffen. Dit betekent dat de vezels duurzaam en biologisch afbreekbaar zijn. Het is immers een natuurproduct. De natuurlijke vezels worden onder andere gemaakt van kasjmier, merino, biologisch katoen en botanische vezels, waaronder linnen en hennep.

Duurzaamheid in onze winkel

In onze wordt zowel het papier als het plastic gesorteerd en gerecycled. Ook hebben we LED verlichting. Voor de webbestellingen gebruiken we geen plastic, alleen recyclebaar papier. Daarnaast hebben we alleen recyclebare papieren draagtassen.

Kleding donatie

De overgebleven kleding van onze collecties schenken wij aan goede doelen. Op dit moment is de kleding is bestemd voor vrouwen en hun kinderen uit Oekraine die worden opgevangen door de zusters Franciscanessen in het oude kloostergebouw Sint Anna in Oudenbosch.

“Yes, we care!”

Wij vinden dat onze leveranciers volledig transparant moeten zijn, omdat wij dit beloven aan u. Mocht je hierover nog vragen hebben of eventuele misstanden willen melden, neem dan gerust contact op met ons via info@incluso.nl of loop gerust even bij ons binnen.

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging