BETAAL & VERZEND INFO

Track & Trace

Na ontvangst van je bestelling en betaling verzenden wij het pakketje zo snel mogelijk. Ingeval je op werkdagen voor 12.00 uur de bestelling plaatst, dan versturen wij de door jou gekozen artikelen nog dezelfde dag.  Bij iedere bestelling ontvang je van ons altijd een orderbevestiging inclusief track & trace code, zodat je het pakket online kunt volgen. Voor de zekerheid zouden we je willen vragen om de gegevens op de orderbevestiging te controleren. Bij vragen of onduidelijkheden kun je ons altijd even bellen via telefoonnummer 0165 550770 of stuur een bericht naar info@incluso.nl.

Gratis verzending

De verzendkosten zijn in Nederland en België altijd GRATIS. Voor ons is het kosteloos versturen van de door jouw gekozen artikelen de normaalste zaak van de wereld. In onze fysieke winkel hoef je toch ook geen ophaalkosten te betalen?! De retourkosten zijn voor jouw eigen rekening, omdat je jouw bestelling van ons kosteloos ontvangt. Afhalen van artikelen kan natuurlijk ook altijd kosteloos op openingstijden in onze dames kledingwinkel in Roosendaal.

Veilig en eenvoudig betalen

Betalen is veilig en eenvoudig in onze e-shop. Wij maken gebruik van het IDEAL betaalsysteem in Nederland en BANCONTACT/ MISTERCASH en SOFORT betaalsystemen in België. Via creditcard kun je betalen met MAESTRO, MASTERCARD, VISA. Betalen per overschrijving vanuit Nederland en België is ook mogelijk onder vermelding van het ordernummer naar ons rekeningnummer NL54 RABO 0134 6168 47, ten name van Incluso te Roosendaal.

Fashioncheques

Fashioncheques accepteren in onze fysieke winkel wel, online helaas nog niet.

Bij vragen zijn wij graag bereid om je te helpen. Stuur ons een bericht per e-mail via info@incluso.nl of bel naar onze winkel, het telefoonnummer is 0165 550770.

Stay in touch with us