OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

BETAAL & VERZEND INFO

Gratis verzending in Nederland en België

De verzendkosten zijn in Nederland en België altijd gratis. Voor ons is het kosteloos versturen van de door jouw gekozen artikelen de normaalste zaak van de wereld. In onze fysieke winkel hoef je toch ook geen ophaalkosten te betalen?! De retourkosten zijn voor jouw eigen rekening, omdat je jouw bestelling van ons kosteloos ontvangt.

Verzending met track&trace

Na ontvangst van je bestelling en betaling verzenden wij het pakketje zo snel mogelijk. Ingeval je op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag) voor 12.00 uur de bestelling plaatst, dan versturen wij de door jou gekozen artikelen nog dezelfde dag. Bij iedere bestelling ontvang je van ons altijd een orderbevestiging inclusief track & trace code, zodat je het pakket online kunt volgen. Voor de zekerheid zouden we je willen vragen om de gegevens op de orderbevestiging te controleren. Bij vragen of onduidelijkheden kun je ons altijd even bellen via telefoonnummer 0165 550770 of stuur een bericht naar info@incluso.nl.

Orders outside the Netherlands and Belgium

It is also possible to order your favourite fashion items online outside the Netherlands and Belgium at Incluso.nl. The shipping costs of your order are also free of charge and fully trackable in the following countries: France (including Corsica and Monaco), Germany, Ireland, Luxembourg, Norway, Spain and the United Kingdom. When completing your order, please choose your country in the dropdown box at the checkout page. We do not refund the shipping costs of returns. If your country is not on this list, please do not hesitate to contact us.

Levertijden

Incluso verzendt alle bestellingen zo snel mogelijk. Dat betekent bij ons dat we jouw pakketje nog dezelfde dag versturen, ingeval je op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag) een bestelling plaatst voor 12:00 uur. Een bestelling op zaterdag of zondag wordt altijd verstuurd op maandag voor 12:00 uur. Onze bezorgpartners binnen Nederland en België zijn PostNL, DHL of GLS en houden hierbij de volgende indicatieve levertijden in werkdagen aan:

Netherlands 1 – 2 dagen
Belgium 1 – 2 dagen
France (incl. Corsica en Monaco) 2 – 5 dagen
Germany 2 – 3 dagen
Ireland 2 – 6 dagen
Luxembourg 2 – 6 dagen
Norway 2 – 7 dagen
Spain (incl. Canary Islands)  3 – 7 dagen
United Kingdom 2 – 5 dagen


Je ontvangt van ons een track & trace code, zodra jouw pakketje is verzonden. Dan kun je te alle tijden je bestelling volgen. Mocht je het gevoel hebben dat het allemaal langer duurt dan je verwachtte, neem dan gerust contact met ons op: info@incluso.nl of bel ons op telefoonnummer: +31 (0) 165-550770.

Online artikelen reserveren in de winkel

Het is ook mogelijk om online artikelen in de winkel te reserveren via onze webshop. De artikelen hangen we maximaal 4 werkdagen vrijblijvend en kosteloos apart voor je. Hoe werkt het reserveren van artikelen in de winkel via onze webshop? Op onze betaalpagina selecteer je de optie “Reserveren of afhalen in de winkel”. Vervolgens kun je kiezen voor de optie 'Betalen bij afhalen in de winkel'.

Voordelen
De voordelen van het artikelen in de winkel reserveren via onze webshop zijn:
- De artikelen kun je passen op jouw geschikte moment;
- De artikelen kun je tot maximaal 4 werkdagen reserveren, waardoor het artikel in jouw maat nog altijd op voorraad is; en
- Je bent niet afhankelijk van ongelegen bezorgtijden.

Bestelling afhalen in de winkel

Afhalen van je bestelling kan natuurlijk ook altijd kosteloos op openingstijden in onze dames kledingwinkel in Roosendaal (zowel met vooraf en - achteraf betalen). Afrekenen kan ook gemakkelijk in de winkel als je je bestelling komt ophalen. (De bestelling direct doorpassen kan uiteraard ook). Indien je gekozen hebt voor achteraf betalen met Billink hebben we bij het afhalen een kopie van je ID nodig en je handtekening voor ontvangst. Dit is een vereiste voor de administratie van Billink.

Veilig, eenvoudig (achteraf) betalen

Betalen is veilig en eenvoudig in onze e-shop. Alle betaalmethoden zijn gratis, de eventuele kosten voor de betaalmethoden nemen wij voor onze rekening. In onze webshop hebben wij de volgende betaalmogelijkheden:

1. Ideal
De meest gekozen betaalmethode is internetbankieren met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Selecteer bij het afrekenen Ideal en jouw bank, vervolgens wordt je doorgeleid naar de betaalomgeving en kun je de betaling goedkeuren. Na een geslaagde sessie keer je weer terug naar onze website.

2. Bancontact/Mistercash
Voor betalingen met een Belgische rekening: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank bieden wij de betaalsystemen Bancontact/Mistercash aan. Via beide methodes wordt je doorgeleid naar jouw betaalomgeving om de betaling te voldoen. Zodra de betaling geslaagd is wordt je teruggeleid naar onze webshop.

3. Sofort
Met Sofortbanking kun je gemakkelijk betalen middels een overschrijving via je eigen betaalomgeving. Sofortbanking (voorheen genoemd DirectEbanking) is een directe en eenvoudige betaalmethode die tevens internationaal wordt gebruikt. Meer informatie over Sofort? Klik dan hier.

4. Creditcard (Mastercard, Visa en AMEX)
Betalen met creditcard kan bij ons ook met de volgende creditcards: Mastercard, Visa en American Express. Via een beveiligde en versleutelde SSL verbinding worden je gegevens verstuurd. Er kan ook worden gevraagd naar de 3D-Secure verificatiecode, dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards. Zodra de betaling akkoord is gaan we over tot het verwerken van je bestelling.

5. Paypal
Paypal is een online betaalsysteem dat opereert als tussenpersoon voor online betalingen. Indien je kiest voor PayPal en over een account beschikt, hoef je enkel je e-mail adres en wachtwoord in te voeren om de betaling te volbrengen. Mocht je nog geen PayPal account hebben, kun je deze gemakkelijk aanmaken via deze link. Tip: Als je een online aankoop wil retourneren, kun je bij PayPal een verzoek indienen tot terugbetaling van de retourkosten. Deze service moet je zelf eerst activeren. Kijk hier voor de exacte voorwaarden van deze service. Deze service wordt verstrekt door PayPal en is niet van toepassing bij de andere betaalmethoden.

6. Achteraf betalen met Billink
Achteraf betalen kan op onze webshop tot een bedrag van 500,= euro met Billink. Zodra je Billink selecteert als betaalmethode controleert Billink direct ‘live’ jouw gegevens op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt, kun je alsnog kiezen om op een andere wijze te betalen. Indien de betaling met Billink is geslaagd is jouw bestelling afgerond en wordt deze verwerkt. Je ontvangt een e-mail van Billink met een faktuur die je binnen 14 dagen dient te betalen. Mocht je artikelen retour zenden binnen die periode, gaan deze van de faktuur af. Meer informatie over Billink vind je hier. (Bij betalingen middels Billink kunnen na acceptatie van het order geen adres of aflever gegevens worden gewijzigd). Achteraf betalen met Billink kan tot nu toe enkel voor bestellingen in Nederland.

7. Betalen per overschrijving
Vanuit Nederland en België kun je de betaling van je order ook via je eigen vertrouwde telebankier omgeving overmaken. Zodra je deze optie kiest reserveren wij het artikel twee dagen in verband met de verwerkingstijd van de betaling. Vermeld bij overschrijving altijd het ordernummer. De rekeninggevens zijn NL54 RABO 0134 6168 47, ten name van Incluso te Roosendaal. Voor betalingen vanuit België is het BIC kenmerk: RABONL2U.

8. VVV cadeaukaart
Besteed je VVV cadeaukaart zowel instore als online bij ons. Het werkt eenvoudig; kies op de betaalpagina bij betaalmethode voor de optie VVV. De code van de VVV cadeaukaart tref je aan onder het kraslaagje op de kaart. De code van je VVV cadeaukaart vul je in bij het desgevraagde tekstblok. Niet genoeg saldo op je VVV kaart voor de gehele aankoop? Dat is geen probleem. De betaalserver stuurt je namelijk automatisch door naar de betaalomgeving van www.incluso.nl om het eventuele resterende bedrag te betalen. De VVV cadeaukaart is onbeperkt geldig. Voor meer informatie kun je kijken op de website van de VVV Cadeaukaart, klik hier.

Fashioncheques
Fashioncheques accepteren in onze fysieke winkel wel, online helaas nog niet.

Staat je vraag er niet bij?
Stuur ons een mailtje info@incluso.nl, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Bij vragen zijn wij graag bereid om je te helpen. Of bel naar onze winkel, het telefoonnummer is 0165 550770.

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging