BETAAL & VERZEND INFO

Verzending met track&trace

Na ontvangst van je bestelling en betaling verzenden wij het pakketje zo snel mogelijk. Ingeval je op werkdagen voor 12.00 uur de bestelling plaatst, dan versturen wij de door jou gekozen artikelen nog dezelfde dag. Bij iedere bestelling ontvang je van ons altijd een orderbevestiging inclusief track & trace code, zodat je het pakket online kunt volgen. Voor de zekerheid zouden we je willen vragen om de gegevens op de orderbevestiging te controleren. Bij vragen of onduidelijkheden kun je ons altijd even bellen via telefoonnummer 0165 550770 of stuur een bericht naar info@incluso.nl.

Gratis verzending in Nederland en België

De verzendkosten zijn in Nederland en België altijd gratis. Voor ons is het kosteloos versturen van de door jouw gekozen artikelen de normaalste zaak van de wereld. In onze fysieke winkel hoef je toch ook geen ophaalkosten te betalen?! De retourkosten zijn voor jouw eigen rekening, omdat je jouw bestelling van ons kosteloos ontvangt. Afhalen van artikelen kan natuurlijk ook altijd kosteloos op openingstijden in onze dames kledingwinkel in Roosendaal. Indien je gekozen hebt voor achteraf betalen met Billink hebben we bij het afhalen een kopie van je ID nodig en je handtekening voor ontvangst.

Veilig, eenvoudig (achteraf) betalen

Betalen is veilig en eenvoudig in onze e-shop. Alle betaalmethoden zijn gratis, de eventuele kosten voor de betaalmethoden nemen wij voor onze rekening. Wij hebben diverse betaalmogelijkheden;

1. Ideal
De meest gekozen betaalmethode is internetbankieren met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Selecteer bij het afrekenen Ideal en jouw bank, vervolgens wordt je doorgeleid naar de betaalomgeving en kun je de betaling goedkeuren. Na een geslaagde sessie keer je weer terug naar onze website.

2. Bancontact/Mistercash en Sofort
Voor betalingen met een Belgische rekening bieden wij de betaalsystemen Bancontact/Mistercash en Sofort aan. Via beide methodes wordt je doorgeleid naar jouw betaalomgeving om de betaling te voldoen. Zodra de betaling geslaagd is wordt je teruggeleid naar onze webshop.

3. Creditcard
Betalen met creditcard kan bij ons ook met de volgende creditcards; Maestro, Mastercard, Visa en American Express. Via een beveiligde en versleutelde SSL verbinding worden je gegevens verstuurd. Er kan ook worden gevraagd naar de 3D-Secure verificatiecode, dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards. Zodra de betaling akkoord is gaan we over tot het verwerken van je bestelling.

4. Paypal
Paypal is een online betaalsysteem dat opereert als tussenpersoon voor online betalingen. Indien je kiest voor PayPal en over een account beschikt, hoef je enkel je e-mail adres en wachtwoord in te voeren om de betaling te volbrengen. Mocht je nog geen PayPal account hebben, kun je deze gemakkelijk aanmaken via deze link.

5. Achteraf betalen met Billink
Achteraf betalen kan op onze webshop tot een bedrag van 500,= euro met Billink. Zodra je Billink selecteert als betaalmethode controleert Billink direct ‘live’jouw gegevens op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt, kun je alsnog kiezen om op een andere wijze te betalen. Indien de betaling met Billink is geslaagd is jouw bestelling afgerond en wordt deze verwerkt. Je ontvangt een e-mail van Billink met een faktuur die je binnen 14 dagen dient te betalen. Mocht je artikelen retour zenden binnen die periode, gaan deze van de faktuur af. Meer informatie over Billink vind je hier. (Bij betalingen middels Billink kunnen na acceptatie van het order geen adres of aflever gegevens worden gewijzigd).

6. Betalen per overschrijving
Vanuit Nederland en België kun je de betaling van je order ook via je eigen vertrouwde telebankier omgeving overmaken. Zodra je deze optie kiest reserveren wij het artikel twee dagen in verband met de verwerkingstijd van de betaling. Vermeld bij overschrijving altijd het ordernummer. De rekeninggevens zijn NL54 RABO 0134 6168 47, ten name van Incluso te Roosendaal. Voor betalingen vanuit België is het BIC kenmerk: RABONL2U.

Fashioncheques
Fashioncheques accepteren in onze fysieke winkel wel, online helaas nog niet.

Bij vragen zijn wij graag bereid om je te helpen. Stuur ons een bericht per e-mail via info@incluso.nl of bel naar onze winkel, het telefoonnummer is 0165 550770.

INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging