RUILEN & RETOURNEREN

Je kunt online aangekochte artikelen uiterlijk binnen 14 dagen na levering in originele verpakking, met alle labels er nog aan, ongebruikt en ongewassen voldoende gefrankeerd retour sturen. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren, omdat je de bestelling van ons gratis ontvangt. Wanneer je een item retour stuurt zullen wij, na ontvangst van de retourzending zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2-3 werkdagen het aankoopbedrag aan je terugstorten.

Online ruilen is uiteraard altijd mogelijk. Wanneer je een andere maat of item zou willen ontvangen, dan kun je het ongewenste item retour sturen. Op het retourformulier kun je de ruil wensen aangeven. Op voorhand mailen mag ook zodat wij het juiste item kunnen reserveren.

Om een product retour te sturen moet je het retourformulier dat je bij je bestelling hebt ontvangen geheel invullen. Vervolgens kan je je pakket opsturen naar Incluso, Dr.Brabersstraat 2A, 4701 AT Roosendaal. Let op dat je het pakket voldoende gefrankeerd verstuurt anders nemen wij het niet in ontvangst.

Stay in touch with us