Zoeken
Wishlist 0 Shopping bag 1
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

Ruilen en retourneren

Je kunt online aangekochte artikelen uit onze collectie uiterlijk binnen 30 dagen na levering in originele verpakking, met alle labels er nog aan, ongebruikt en ongewassen voldoende gefrankeerd retourneren of ruilen. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen. Het is ook mogelijk om artikelen in de uitverkoop te retourneren of te ruilen.

(Online) kleding ruilen

Online ruilen is uiteraard ook altijd mogelijk. Wanneer je een andere maat zou willen ontvangen, dan kun je het ongewenste item retour sturen. Op het retourformulier kun je jouw ruilwensen aangeven. Of stuur een e-mail ons een bericht per e-mail, zodat wij het juiste item kunnen reserveren. Wij sturen de nieuwe maat kosteloos naar je toe. Mocht het artikel niet voorradig zijn, dan storten wij het geld terug binnen twee dagen na ontvangst van het retour gekomen pakket.

Online kleding retourneren

De kosten van de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor je eigen rekening, omdat je de bestelling van ons gratis ontvangt. Wanneer je een item van je online bestelling retour stuurt zullen wij, na ontvangst van de retourzending zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 1 werkdag het aankoopbedrag aan je terugstorten.

Ingeval het kledingstuk niet naar wens is, dan krijg je het geld terug gestort bij een aankoop in onze online shop. Bij artikelen die in de winkel zijn aangekocht krijg je een tegoedbon van onze winkel. De tegoedbon is onbeperkt geldig in onze winkel.

Om een product retour te sturen moet je het retourformulier dat je bij je bestelling hebt ontvangen geheel invullen.
Vervolgens kan je je pakket opsturen naar:

Incluso
Raadhuisstraat 2
4701 PR Roosendaal
Nederland

Let op dat je het pakket voldoende gefrankeerd verstuurt anders nemen wij het niet in ontvangst.
Het retourlabel voegen wij altijd bij je pakketje. Mocht het formulier onverhoopt toch zoek zijn geraakt? Download dan hier het retourformulier

Mocht je nog vragen hebben, dan zijn wij graag bereid om je te helpen. Ons telefoonnummer is 0165 550770 of stuur een e-mailbericht naar info@incluso.nl.

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging