Zoeken
Wishlist 0 Shopping bag 1
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

Our story

In februari 2008 opende Incluso haar deuren in Roosendaal. In de winkel in hartje centrum is een zorgvuldig geselecteerde mix van diverse fashionlabels te vinden uit Nederland en Frankrijk, zoals Knit-Ted, JcSophie, Ruby Tuesday, By-Bar en American Vintage. De collectie wordt elk seizoen aangevuld met diverse trendy merken en accessoires. De mode items zijn gemaakt van hoogstaande kwaliteiten en verfijnde materialen. In de collectie van Incluso vindt je de essentiële items in basis tinten, die iedere vrouw in haar kast moet hebben; gemakkelijk te combineren en passend in elke garderobe.

Oprichtster Amy Gerritsma richt zich met haar concept op vrouwen die het belangrijk vinden om zichzelf mooi te presenteren. Haar liefde voor kwaliteit, vrouwelijkheid, elegantie, eenvoud en functionaliteit zie je terug in de collectie. Wil je meer te weten komen over de manier waarop de kleding in onze collectie wordt geproduceerd? Klik dan op "we care".

De ‘wardrobe essentials’ zijn ook te verkrijgen via onze online webshop www.incluso.nl. Alle bestellingen worden gratis verzonden in heel Europa en onze retourtermijn is 30 dagen. Aan onze online boetiek worden vaak nieuwe producten toegevoegd. Dus als je op de hoogte wilt blijven, houdt dan onze webshop in de gaten. Naast een kijkje in onze collectie kun je ook online inspiratie opdoen, door te klikken op "Shop Instagram"

Wij vinden het erg leuk om je persoonlijk te ontmoeten, daarom nodigen we je graag uit in onze boetiek. Onze winkel biedt een prettige omgeving waar je jezelf direct thuis voelt en ontspannen kleding kan passen onder het genot van een lekkere koffie en persoonlijk advies.

Wil je op de hoogte blijven van Incluso, dan kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief via onze website of volg ons op Instagram en Facebook.

With Love,
Incluso

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging