Zoeken
Wishlist 0 Shopping bag 1
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

Onze betaalmogelijkheden

Betalen is veilig en eenvoudig in onze e-shop. Alle betaalmethoden zijn gratis, de eventuele kosten voor de betaalmethoden nemen wij voor onze rekening.

Veilig, eenvoudig (achteraf) betalen

In onze webshop hebben wij de volgende betaalmogelijkheden:

1. Ideal

De meest gekozen betaalmethode is internetbankieren met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Selecteer bij het afrekenen Ideal en jouw bank, vervolgens wordt je doorgeleid naar de betaalomgeving en kun je de betaling goedkeuren. Na een geslaagde sessie keer je weer terug naar onze website.

2. Bancontact/Mistercash

Voor betalingen met een Belgische rekening: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank bieden wij de betaalsystemen Bancontact/Mistercash aan. Via beide methodes wordt je doorgeleid naar jouw betaalomgeving om de betaling te voldoen. Zodra de betaling geslaagd is wordt je teruggeleid naar onze webshop.

3. Sofort

Met Sofortbanking kun je gemakkelijk betalen middels een overschrijving via je eigen betaalomgeving. Sofortbanking (voorheen genoemd DirectEbanking) is een directe en eenvoudige betaalmethode die tevens internationaal wordt gebruikt.

4. Creditcard (Mastercard, Visa en AMEX)

Betalen met creditcard kan bij ons ook met de volgende creditcards: Mastercard, Visa en American Express. Via een beveiligde en versleutelde SSL verbinding worden je gegevens verstuurd. Er kan ook worden gevraagd naar de 3D-Secure verificatiecode, dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards. Zodra de betaling akkoord is gaan we over tot het verwerken van je bestelling.

5. Paypal

Paypal is een online betaalsysteem dat opereert als tussenpersoon voor online betalingen. Indien je kiest voor PayPal en over een account beschikt, hoef je enkel je e-mail adres en wachtwoord in te voeren om de betaling te volbrengen. Mocht je nog geen PayPal account hebben, kun je deze gemakkelijk aanmaken via deze link.
PayPal doet af en toe eChecks, dit houdt in dat ze een verificatie doen van de bankgegevens. Dit kan vertraging opleveren met terugstorten, hier hebben wij helaas geen invloed op. De eCheck kan +- 2 weken in beslag nemen, meer informatie hierover vind je hier.

6. Achteraf betalen met Billink

Achteraf betalen kan op onze webshop tot een bedrag van 500,= euro met Billink*. Zodra je Billink selecteert als betaalmethode controleert Billink direct ‘live’ jouw gegevens op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt, kun je alsnog kiezen om op een andere wijze te betalen. Indien de betaling met Billink is geslaagd is jouw bestelling afgerond en wordt deze verwerkt. Je ontvangt een e-mail van Billink met een faktuur die je binnen 14 dagen dient te betalen. Mocht je artikelen retour zenden binnen die periode, gaan deze van de faktuur af. Meer informatie over Billink vind je hier. (Bij betalingen middels Billink kunnen na acceptatie van het order geen adres of aflever gegevens worden gewijzigd). Achteraf betalen met Billink kan tot nu toe enkel voor bestellingen in Nederland en België. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Billink.

*) Voor België wordt een orderlimiet gehanteerd van 150,= euro door Billink voor het achteraf betalen van de order.

7. Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethod van Apple voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin je de betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet zijn geplaatst. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2). Het voordeel van deze betaalmethode is ook dat je hiermee zowel instore als online kunt betalen.

8. Betalen per overschrijving

Vanuit Nederland en België kun je de betaling van je order ook via je eigen vertrouwde telebankier omgeving overmaken. Zodra je deze optie kiest reserveren wij het artikel twee dagen in verband met de verwerkingstijd van de betaling. Vermeld bij overschrijving altijd het ordernummer. De rekeninggevens zijn NL54 RABO 0134 6168 47, ten name van Incluso te Roosendaal. Voor betalingen vanuit België is het BIC kenmerk: RABONL2U.

9. VVV cadeaukaart

Besteed je VVV cadeaukaart zowel instore als online bij ons. Het werkt eenvoudig; kies op de betaalpagina bij betaalmethode voor de optie VVV. De code van de VVV cadeaukaart tref je aan onder het kraslaagje op de kaart. De code van je VVV cadeaukaart vul je in bij het desgevraagde tekstblok. Niet genoeg saldo op je VVV kaart voor de gehele aankoop? Dat is geen probleem. De betaalserver stuurt je namelijk automatisch door naar de betaalpagina van onze online shop om het eventuele resterende bedrag te betalen. De VVV cadeaukaart is onbeperkt geldig.

10. Afhalen in de winkel

Uiteraard kun je jouw pakketje altijd kosteloos afhalen in onze winkel. Op onze betaalpagina kun je er ook voor kiezen om de de gekozen artikelen af te rekenen in de winkel.

11. Click en Collect

Wil je meer weten over het vrijblijvend online reserveren van kleding in onze webshop en de kleding passen in de winkel? Klik dan hier.

12. Fashioncheques

Fashioncheques accepteren in onze fysieke winkel wel, online helaas nog niet.

Staat je vraag er niet bij?

Stuur ons een mailtje info@incluso.nl, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Bij vragen zijn wij graag bereid om je te helpen. Of bel naar onze winkel, het telefoonnummer is 0165-550770.

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging