W16.14701 BLK
Productafbeelding Productafbeelding Productafbeelding

NEW IN!

W16.14701 BLK

69,95 EURO
NU 48,97 EURO

Little black dress van Esqualo. Deze jurk heeft een los/wijd model en is aan de bovenkant afgewerkt met een zilveren pareltjes wat een 'fijne ketting' effect geeft. Dit jurkje valt ruim uit qua maat. Materiaal: 100% polyester.

Merk: ESQUALO

SIZE:

Verstuurd: MORGEN
Gratis Bezorgd in NL en BE
Ruilen of retour binnen 14 dagen

Alhoewel de Spaanse naam van het merk EsQualo anders doet vermoeden is het een kledingmerk van Nederlandse bodem. Elk seizoen komt het merk met een tweetal vernieuwende collecties.  De kledingcollecties van Esqualo worden geproduceerd in fabrieken die verantwoord produceren. Dat wil zeggen dat het technisch, kwalitatief en sociaal hoogstaand verantwoord is. De afdeling Product Management plaatst de kledingorders bij leveranciers die vooraf worden gecontroleerd. Via regelmatige controles zorgt Esqualo ervoor dat de producten voldoen aan de opgestelde kwaliteitseisen en dat ze geproduceerd worden onder veilige, legale en humane arbeidsomstandigheden in de zorgvuldig geselecteerde fabrieken.

Heeft u nog een vraag over het merk Esqualo? Stuur ons een berichtje per e-mail of bel ons gerust even op. U kunt uw Esqualo kleding online kopen via onze webshop www.incluso.nl of komt u gerust eens langs in onze winkel in Roosendaal (NB). Bestellen kan 24 uur per dag.

Stay in touch with us