Zoeken
Wishlist0Shopping bag1
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

La Petite Étoile

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie die voldoen aan de geselecteerde filters.

La Petite Étoile is een nieuw label in de collectie van onze online boutique. Het merk is opgericht in 2014 in dé modestad Parijs. Inmiddels hebben zij hier ook een boutique geopend. Het is een relatief klein label, maar heeft ongeveer 10 on-trend collecties per jaar. Het merk combineert dat typische Parijse gevoel van chic en casual. Het Franse label wil mode toegankelijk maken, zonder toe te geven op stijl. 

Informatie over het ontwerpproces van kleding La petite étoile

Het merk La Petite Étoile is letterlijk te vertalen als de kleine ster, waarmee zij verwijzen naar de sprankeling die iedere vrouw in zich heeft en dit licht laten stralen. De designs hebben een focus op elegantie, vrouwelijkheid en nonchalance, dus typisch Frans. Uniek aan dit label zijn de verfijnde details die in elk item zijn verwerkt. De details maken het verschil! Denk hierbij aan mooie knoopjes, romantische ruffels of unieke afwerkingen met metallic kwaliteit. Dit seizoen ontwerpt het label een vrouwelijke collectie met een elegante en zomerse uitstraling. Zo bestaat de collectie uit o.a. sierlijke rokken in mooie silhouetten. Eenvoud is het sleutelwoord! De items van La Petite Étoile kun je zowel chic als casual dragen en zijn echte eye catchers voor jouw nieuwe garderobe! LPE werkt met verschillende design thema’s, denk hierbij aan: colourfull, romantic en bohemian (Nouvelle bohème), waarin vrouwen zichzelf kunnen zijn.

Duurzaam productieproces

LPE heeft als productiepartner: Ruuab Sewa. Het betreft een coöperatie en het bijzondere is dat de leden bestaat uit volwassen vrouwen. Inmiddels hebben circa 1.200 vrouwen zichzelf aangesloten bij deze coöperatie onder het mom ‘Women only’. De coöperatie geeft de garantie dat haar medewerkers eerlijke lonen krijgen en voorzien zijn van steun, denk hierbij aan gelijke kansen, onafhankelijkheid, educatie en emancipatie. Er is ook sprake van flexibele werktijden, waarbij het zelfs is toegestaan om thuis te werken. Op deze manier hebben vrouwen de mogelijkheid om hun werk te combineren met een gezin. De kleding wordt veelal gemaakt van uitsluitend 100% biologisch katoen.

Samenwerking La Petite Etoile en Incluso

De kleding is populair in Frankrijk, en ook erg gewild in België en is ook niet onopgemerkt gebleven in Nederland (en verkrijgbaar in onze webshop). Momenteel werken wij al twee jaar samen met La Petite Etoile en zijn wij een van de grootste online verkooppunten van La Petite Etoile in Nederland in zowel het voor- als het najaar en daar zijn we heel erg trots op, omdat het merk heel mooi aansluit bij de stijl van onze winkel. 

Incluso bezorgt niet alleen gratis in Nederland, maar door heel Europa en wij hanteren daarij een retourtermijn van 30 dagen, ongeacht voor welk bedrag je besteld in onze online shop.

La petite étoile online kopen

Nieuwsgierig geworden? Shop dan online op onze website. Ook kun je de collectie in real-life komen bewonderen in onze boutique. Ons instore verkooppunt kun je vinden in het winkelcentrum van Roosendaal. Onze winkel heeft een mooi interieur met fijne muziek, waarbij je op een fijne manier kunt shoppen. Bovendien zullen wij je natuurlijk helpen met het zoeken naar het perfecte item of set. De artikelen kun je ook online bestellen via click-en-collect en vrijblijvend komen passen in onze winkel. Ook kun je op onze social media kijken hoe je leuke sets kunt maken. Op Instagram posten wij regelmatige outfits die goed bij de trends en het seizoen passen.

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging