Zoeken
Wishlist0Shopping bag1
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

Het Company

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie die voldoen aan de geselecteerde filters.

Hetty Kemper is de oprichtster van Het! Company en onderdeel van Hetty Kemper Agenturen. Het! Amsterdam is het eigen label. Hetty Kemper heeft een mode opleiding gedaan in Rotterdam en veel ervaring in de modebranche. Het label is ontstaan door haar voorliefde voor ‘knitwear’. Haar filosofie is ‘’less is more’’, welke perfect aansluit bij de stijl van onze (online) boutique.

Meer achtergrond HET Company

Het label is voornamelijk actief met circa 60 geselecteerde verkooppunten in Nederland, maar heeft ook een aantal verkooppunten in Belgie, Duitsland en Zwitserland.

Het Amsterdam Collectie

De garens die gebruikt worden voor de kledingitems zijn van een superieure kwaliteit, waardoor de eenvoud van de collectie bijzonder is en echt tot haar recht komt. De stijl is minimalistisch, maar wel altijd met een twist. De items zijn met liefde gemaakt voor elke modebewuste vrouw en zijn helemaal up to date met de trends van nu. De items variëren van heerlijke comfy truien en vesten tot mooie tops en blouses in rustige tinten. Zachte tinten, fijne zachte materialen zorgen voor de perfecte comfortabele, maar elegante look. De kleding is makkelijk te combineren.

Online bestellen

In onze boutique helpen wij graag met het maken van mooie sets! Wij geven ons persoonlijke advies en zorgen ervoor dat je met een fijn gevoel de deur uit gaat. Ook via onze website kun je in 2021 inspiratie opdoen over hoe je de juiste combinaties kunt maken. Door de foto’s die zijn toegevoegd kun je kijken welke kleuren je kunt combineren en hoe je een casual of meer een feestelijke look kunt creëren. Als je op werkdagen voor 14 uur online besteld in onze webshop, dan wordt het nog dezelfde dag kosteloos opgestuurd door heel Europa! Je krijgt jouw bestelling kosteloos thuis gestuurd in een mooi verzorgd pakketje. Leveringen vinden plaats twee dagen na verzending. De retourtermijn is 30 dagen, zodat je op je gemak de artikelen thuis kunt passen en bekijken. In onze webshop is het tevens mogelijk om achteraf te betalen. Wanneer je een item van je online bestelling retour stuurt zullen wij, na ontvangst van de retourzending zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen twee werkdagen het aankoopbedrag aan je terugstorten. 

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging