F16.14508 Black/Off white
Productafbeelding Productafbeelding

ESQUALO

F16.14508 Black/Off white

59,95 EURO inclusief BTW

Esqualo blouse met fijne zwart/offwhite print. De blouse heeft een V-hals en is aan de onderkant voorzien van een stiek, waardoor deze aan de heupen aansluit. Leuk om te combineren onder een vest of blazer. Materiaal: 100% polyester.

Merk: ESQUALO

SIZE:

Verstuurd: VANDAAG
Gratis Bezorgd in NL en BE
Ruilen of retour binnen 14 dagen

Alhoewel de Spaanse naam van het merk EsQualo anders doet vermoeden is het een kledingmerk van Nederlandse bodem. Elk seizoen komt het merk met een tweetal vernieuwende collecties.  De kledingcollecties van Esqualo worden geproduceerd in fabrieken die verantwoord produceren. Dat wil zeggen dat het technisch, kwalitatief en sociaal hoogstaand verantwoord is. De afdeling Product Management plaatst de kledingorders bij leveranciers die vooraf worden gecontroleerd. Via regelmatige controles zorgt Esqualo ervoor dat de producten voldoen aan de opgestelde kwaliteitseisen en dat ze geproduceerd worden onder veilige, legale en humane arbeidsomstandigheden in de zorgvuldig geselecteerde fabrieken.

Heeft u nog een vraag over het merk Esqualo? Stuur ons een berichtje per e-mail of bel ons gerust even op. U kunt uw Esqualo kleding online kopen via onze webshop www.incluso.nl of komt u gerust eens langs in onze winkel in Roosendaal (NB). Bestellen kan 24 uur per dag.

Stay in touch with us