OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

PRIVACY

Privacyverklaring Incluso.nl
Dd. 25 mei 2018


Je privacy vinden wij erg belangrijk bij Incluso.nl. De nieuwe privacywetgeving (ofwel de algemene verordening gegevensbescherming (AVG)) hebben wij uiteraard ook geïmplementeerd. Dit houdt in dat je gegevens veilig worden opgeslagen bij ons. In deze privacyverklaring leggen we uit wat met je gegevens doen en hoe we deze beveiligen. Als je vragen hebt hierover kun je ons altijd mailen via info@incluso.nl

Informatie ten behoeve van je bestelling
Zodra je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken we je persoonlijke gegevens alléén om deze goed te kunnen verwerken. Het gaat hierbij om de volgende informatie: NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer. Deze gegevens verwerken wij op basis van je toezegging. Aan de bezorgdienst geven we de NAW-gegevens om het pakket te kunnen bezorgen. Verder ontvangen wij gegevens van je bank en/of creditcard maatschappij of factoringmaatschappij naar aanleiding van je betaling, zodat wij weten dat de betaling is voldaan. De informatie blijft bewaard tot zeven jaar nadat je bestelling is afgerond (dat is een wettelijke verplichting deze termijn).

Nieuwsbrief
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van onze collecties en ins en outs. Iedere nieuwsbrief bevat onderaan een link om jezelf af te melden van de nieuwsbrieven. Via de winkel en online kun je je toevoegen aan de mailing list, enkel met je persoonlijke toestemming. Je gegevens blijven bewaard, totdat je je afmeld van onze nieuwsbrief.rief.

Persoonlijk account
Zodra je een account op onze website aanmaakt moet je informatie opgeven over jezelf. Met deze gegevens maken wij met jouw toestemming een account aan, zodat je hiermee kunt inloggen en bij iedere bestelling niet telkens opnieuw je gegevens hoeft in te vullen. De gegevens zijn je NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. De informatie wordt bewaard, totdat je het account opzegt. Als je inlogt via je account kun je je gegevens altijd veranderen indien gewenst.

Reclame
Wij houden je graag op de hoogte van onze collectie, acties en diensten. Dit gaat per e-mail en social media. Je kunt je via de link in de nieuwsbrief jezelf afmelden voor de nieuwsbrief. Op social media, waaronder Instagram en Facebook, kan dit door middel van de ontvolgoptie of je kunt ons blokkeren.

Verstrekking gegevens aan andere bedrijven / instellingen
Je persoonlijke gegevens worden enkel aan andere bedrijven verstrekt, indien noodzakelijk voor de afhandeling van je web bestelling of indien we daartoe een wettelijke verplichting hebben (ingeval de politie bijvoorbeeld dit opeist bij het vermoeden van een misdrijf). Wij hebben een samenwerking met diverse bedrijven zoals Billink en post bedrijven. Deze partner-bedrijven kunnen je persoonsgegevens verkrijgen.

Google Analytics
Google Analytics valt volgens de Telecomwetgeving onder de uitzonderingen omdat deze cookie nauwelijks tot geen inbreuk geeft op je privacy. Tevens is het cookie van Google Analytics een 'first party cookie'. Dat betekent dat het cookie op je computer 'incluso.nl' bevat (in de bestandsnaam) en dat deze informatie officieel eigendom is van Incluso en niet van Google zelf. Deze cookie wordt dus in geen geval gebruikt voor advertenties of andere commercie. Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Wijzigingen privacyverklaring
Indien wij wijzigingen doen in ons privacy beleid wordt dit ook in deze privacy verklaring opgenomen.

Je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen
Ingeval je vragen hebt of wilt weten welke gegevens we van je bewaren, kun je altijd via onderstaande contactgegevens contact met ons opnemen. Je hebt de volgende rechten:

- uitleg verkrijgen over welke persoonsgegevens we bijhouden en wat we ermee doen
- inzage in de exact persoonsgegevens
- het laten aanpassen van eventuele fouten
- het verwijderen van verlopen persoonsgegevens
- intrekken van eerder gegeven toestemming

Wij vragen altijd om een kopie van je ID, om zeker te weten dat we de gegevens juist aanpassen of verwijderen. Stuur ons dan even een berichtje.

Klacht indienen
Je hebt altijd het recht op grond van de privacywetgeving om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, indien je vindt dat we je hierin niet op de juiste manier helpen. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens.

Secure Sockets Layer (SSL)
Voor onze website maken wij gebruik van een SSL internetverbinding, waardoor al jouw informatie vertrouwelijk blijft en nooit leesbaar is voor derden. Onze website is dan ook herkenbaar aan de https://.... (https://www.incluso.nl). Voor een SSL verbinding is een SSL certificaat vereist. Onze (mobiele) websites worden gehost door een provider met een dergelijk certificaat. Dat vinden wij belangrijk en wij voldoen hiermee ook aan het advies van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Ook alle betalingen worden uitgevoerd via een beveiligd systeem met een beveiligd internetsysteem (te herkennen aan het “slotje”) in de adresbalk.

Incluso streeft ernaar om informatie op onze websites zo volledig en juist mogelijk weer te geven. Het kan echter voorkomen dat informatie op de website onvolledig of onjuist is. Incluso is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

De (mobiele) websites www.incluso.nl, www.incluso.be en www.kocca.nl zijn eigendom van Incluso te Roosendaal. Het is niet toegestaan informatie of foto’s van deze websites openbaar te maken zonder schriftelijke toestemming.

Mocht je nog vragen hebben over jouw privacy, stuur ons dan gerust een e-mail via info@incluso.nl.

Contactgegevens
Incluso
Dr.Brabersstraat 2A
4701 AT Roosendaal
Nederland
info@incluso.nl
Tel: +31 (0)165-550770

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging