PRIVACY

Incluso respecteert jouw privacy. Je gegevens worden nooit aan derden doorgegeven (uitgezonderd bij achteraf betaling via Billink). De opgegeven gegevens zijn uitsluitend beschikbaar voor de medewerkers van Incluso, die een geheimhoudingsplicht getekend hebben.

Secure Sockets Layer (SSL)

Voor onze website maken wij gebruik van een SSL internetverbinding, waardoor al jouw informatie vertrouwelijk blijft en nooit leesbaar is voor derden. Onze website is dan ook herkenbaar aan de https://.... (https://www.incluso.nl). Voor een SSL verbinding is een SSL certificaat vereist. Onze (mobiele) websites worden gehost door een provider met een dergelijk certificaat. Dat vinden wij belangrijk en wij voldoen hiermee ook aan het advies van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Ook alle betalingen worden uitgevoerd via een beveiligd systeem met een beveiligd internetsysteem (te herkennen aan het “slotje”) in de adresbalk.

Incluso streeft ernaar om informatie op onze websites zo volledig en juist mogelijk weer te geven. Het kan echter voorkomen dat informatie op de website onvolledig of onjuist is. Incluso is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

De (mobiele) websites www.incluso.nl, www.incluso.be en www.kocca.nl zijn eigendom van Incluso te Roosendaal. Het is niet toegestaan informatie of foto’s van deze websites openbaar te maken zonder schriftelijke toestemming.

Mocht je nog vragen hebben over jouw privacy, stuur ons dan gerust een e-mail via info@incluso.nl.

INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging