Zoeken
Wishlist0Shopping bag1
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
I.V.M. LOCKDOWN HOME DELIVERIES IN ROOSENDAAL EN OMSTREKEN BINNEN 24 UUR, KLIK VOOR MEER INFO HIER >>Sluiten

Aangepast beleid Corona

De veiligheid van onze medewerkers en klanten staat voorop. Uiteraard houden wij de richtlijnen van het RIVM in acht en via deze pagina en social media houden we jullie van de maatregelen die wij hebben genomen in onze winkel om de veiligheid van onze medewerkers en jullie te garanderen.

Online shopping bij Incluso.nl
Voor de veiligheid van onze medewerkers en klanten proberen we online shopping te stimuleren door:

Gratis verzending binnen EU Voor meer informatie klik op “Gratis verzending”

Verlenging termijn kosteloos ruilen
Een verlenging van de termijn om gratis te ruilen van 14 naar 30 dagen in onze webshop, voor meer informatie klik op “Ruilen en retourneren”

Kosteloos achteraf betalen Voor meer informatie  klik op “Betaalmogelijkheden”

Verruiming retourtermijn

Een verruiming van de te termijn om producten te retourneren van 14 naar 30 dagen, voor meer informatie klik op “Ruilen en retourneren”. En mocht je niet tevreden zijn, dan storten we na de verwerking van de retour zo snel mogelijk - uiterlijk 2 dagen - het aankoopbedrag terug naar je.

Home deliveries

Tussen 15 december en 19 januari 2021 (uitgezonderd feestdagen) brengen wij zeven dagen per week de bestellingen gratis thuis in Roosendaal en omstreken. Onze retourtermijn is 30 dagen en retourneren naar onze winkel is uiteraard mogelijk. Bestellingen geplaatst voor 16.00 uur worden in de volgende plaatsen gratis binnen 24 uur thuisbezorgd:

Bergen op Zoom, Bosschenhoofd, Breda, Dinteloord, Etten-Leur, Fijnaart, Halsteren, De Heen, Heerle, Heijningen, Hoeven, Hoogerheide, Huijbergen, Klundert, Kruisland, Langeweg, Lepelstraat, Moerstraten, Nispen, Noordhoek, Ossendrecht, Oudenbosch, Oud Gastel, Oude Molen, Prinsenbeek, Rijsbergen, Roosendaal, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Sprundel, Stampersgat, Standdaarbuiten, Steenbergen, Woensdrecht, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge, Zevenbergen en Zundert.

Verruiming verzendtermijn
Alle bestellingen tot 14:00 worden dezelfde dag verzonden. Voor meer informatie  klik op “Levertijden”. Onze bezorgpartners (DHL en Post NL) geven aan dat zij streven om alle orders binnen de afgesproken termijn te bezorgen

Vrijblijvend en kosteloos online reserveren en passen in de winkel.
Voor meer informatie klik op “Click en collect”. De kleding leggen we apart voor je, zodat je langs kunt komen op een tijdstip dat het meest schikt

Instore winkelen bij Incluso

Ook instore ben je altijd van harte welkom om de dameskleding in onze nieuwe voorjaarscollectie te bewonderen en te passen in onze winkel in Roosendaal. Voor de veiligheid van onze medewerkers en klanten houden wij instore de volgende regels aan:

Gepaste afstand Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar

Geen hand Voor jou en onze veiligheid schudden we geen handen, maar een glimlach mag altijd :)

Hygiëne We houden onze winkel hygiënisch en schoon en wassen regelmatig onze handen.
Contactpunten worden regelmatig gereinigd.

Desinfectiegel en tissues staan gereed voor onze klanten

Hoest en nies in je elleboog

Heb je misschien nog vragen of is er wellicht iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact op met ons via info@incluso.nl of bel tijdens openingstijden op telefoonnummer 0165-550770. Via social media kun je ons ook altijd een berichtje sturen. Wij helpen je graag!

Stay safe, stay healthy,
Liefs team Incluso

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging