Zoeken
Wishlist 0 Shopping bag 1
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

Bellamy Gallery

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie die voldoen aan de geselecteerde filters.

Bellamy Gallery is opgericht in 2015 door Mireille Overgoor - Van der Sprong en Imke Bens. Na het afronden van hun mode studies aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) hebben zij gewerkt in diverse rollen voor verschillende bedrijven. Bellamy focust zich op premium plus key-essentials ('basics') voor dames, waarbij zij ervoor zorgen dat er van de mooiste items alleen de beste kleuren zijn die je kunt combineren met elk item in je kast. Hiermee beperken zij de wegwerp economie en stimuleren zij duurzaamheid. Bovendien produceren zij enkel binnen Europa. Het label sluit dan ook mooi aan bij de andere labels in de collectie in onze online shop.

Over Bellamy Gallery

"Don’t buy more - buy better!" is het motto van het mooie duurzame dameskleding label Bellamy Gallery. De naam 'gallery' verwijst in dit geval dan ook niet naar kunstgalerie, maar naar een winkelgallerij. Ook de collectie straalt neutraliteit uit: die bestaat hoofdzakelijk uit mooie basics (zogeheten 'helden') voor vrouwen gemaakt van kwalitatief hoogwaardige knitwear items waar je lang plezier van hebt. Het vernieuwende aspect zit niet zozeer in het decorum of de collectie, maar in het concept. Het label sluit daarmee erg mooi aan op de collectie van onze online shop. Bellamy heeft circa 70 verkooppunten in Nederland, 20 verkooppunten in België en en 40 verkooppunten in Duitsland. Het agentschap in Nederland is in handen van Jos Bles uit Amsterdam. Daarnaast hebben zij ook 5 eigen winkels (o.a. Den Bosch, Haarlem, Utrecht en Maastricht).

Made in Europe

Het kledingmerk streeft naar een betere wereld voor zowel voor de mens als de planeet. "Slow fashion" noemen ze dat en daarmee bedoelen ze dat ze met een bewuste eigen manier omgaan met kleding. Dit streven ze na door bijvoorbeeld hun kleding alleen te produceren in Europa, waardoor er een lagere carbon footprint ontstaat als gevolg van meer geringe transportafstanden. Het ontwerpproces vindt plaats in Nederland. De inkoop vindt plaats via lokale agentschappen (zoals in Italië, Portugal), Nederlandse leveranciers en/ of importeurs (Polen, Litouwen, Macedonië en Wit-Rusland) of lokale ateliers (zoals in Turkije). Bellamy Gallery wil vriendschappen creëren om zo elkaar te helpen en te steunen, dit willen ze met klanten, retailers, maar ook met fabrikanten en families. Zo hebben ze veel persoonlijk contact en zorgen voor goede werkomstandigheden. Al met al kun je met een gerust hart items van het label kopen in onze online boutique!

Het beleid is erop gericht om normale en courante voorraden aan te houden die in een relatief vroeg stadium verkocht aan klanten. Het label wil geen sample sale en outlet verkopen organiseren. Op deze manier probeert Bellamy een bijdrage te leveren aan een duurzame productie van hun kleding en stimuleren niet alleen maar meer consumeren en houden zij de uitstraling van het merk intact.

Premium basics

Naast hun vooruitstrevende gedachte over slow fashion, zit de kleding erg aangenaam. De collectie in onze boutique is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals katoen, linnen, zijde, merino wol en cashmere. De materialen zijn zacht en hebben een luxe uitstraling. Hiernaast heeft het label een goede prijs kwaliteit verhouding waardoor het merk toegankelijk is voor iedere vrouw. Het merk is erg transparant en eerlijk over de marges en kosten. In de nieuwe collectie van onze online shop verkopen wij tops,  truien, blouses en vesten van Bellamy. Premium basics van een verfijnde kwaliteit. In onze collectie hebben we een aantal klassiekers in diverse kleuren, zoals de Judith truien (deze hebben we o.a. in diverse beige kleuren). Het kleurenpallet voor dit seizoen bevat o.a. de tinten; lightpink, seablue, beach sand gecombineer met uiteraard wit.

Online bestellen

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens online op onze website. Incluso verstuurt en bezorgt gratis door heel Europa en hanteert een retourtermijn van 30 dagen, ongeacht voor welk bedrag je besteld in onze webshop. Ook kun je de collectie van Bellamy Gallery in real-life komen bewonderen in onze boutique in het winkelcentrum van Roosendaal. De boutique heeft een mooi interieur met fijne muziek, waarbij je op een fijne manier kunt shoppen. Bovendien zullen wij je natuurlijk helpen met het kopen van het perfecte item of set. In Roosendaal zijn wij het enige verkooppunt van Bellamy. Ook kun je op onze social media kijken hoe je leuke sets kunt maken. Op Instagram posten wij leuke outfits die goed bij de trends en het seizoen passen.

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging