Zoeken
Wishlist 0 Shopping bag 1
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE
OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERSTUURD IN NL EN BE

Articles of Society | AOS | Los Angeles

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie die voldoen aan de geselecteerde filters.

Het motto van het label Articles of Society (AOS) uit L.A. is “Classic design, iconic fit”, waarmee zij tot uitdrukking willen brengen dat de broeken in hun collectie gemaakt zijn van hoogwaardige stoffen en lichaamsvormende modellen met een onderscheidend karakter van de kleding tegen een betaalbare prijs in onze online webwinkel. Het Amerikaanse label richt zich op voornamelijk skinny, flaired, slim- en straight denim broeken in authentieke wassingen. Het bedrijf is opgerichft door een groep mode ontwerpers in 2012, met ruime ervaring bij bekende labels in de kleding industrie (o.a. Hudson Jeans). Richard 'Rick' Spielberg is de eigenaar en tevens een van de ontwerpers van de denims voor dames.

Collectie Articles of Society

Het beeldmerk op de achterzijde van de dames broeken is symbolisch voor het AOS. Het kleding merk is gevestigd in het centrum Los Angeles (LA). Naast het ontwerp van de broeken, vindt de productie ook plaats in LA. Deze metropool is gelegen in het zuiden van Californië aan de West-kust van Amerika en de tweede grootste stad van de Verenigde Staten (alleen New York is groter). De stad is vooral bekend om de entertainmentsector (o.a. Beverly Hills en Hollywood). Sinds 2019 is het mondaine label nieuw in de online kleding collectie van onze webshop.

De kleding is gemaakt van kwalitatief goede stoffen en hebben een fijne pasvorm, waardoor de denim aanvoelt als een ‘second skin’. Van het merk verkopen we verschillende modellen, zoals: skinny – een nauw aansluitende pasvorm met smalle pijpen; flared – de pijpen vanaf de knie wijder uitvallen.

Pasvormen jeans

Articles of Society heeft diverse soorten pasvormen in hun jeans collectie, waardoor voor elke vrouw een broek is die perfect aansluit. Om de pasvormen te onderscheiden hebben zij ieder model een naam gegeven. In onze online collectie hebben wij de drie fittings in diverse kleuren en modellen: Sarah (skinny), London (high rise), Mya (classic model), Brittney (skinny met knopen) en Faith (mid rise flare).

De London model is een jeans met een licht uitlopend en cropped effect. Sarah is het skinny model. Het model Mya is de originele slimfit en vanuit dit model is de collectie uitgebreid naar meerdere stijlen (o.a. de skinny of flare jeans) voor elke modebewuste vrouw. Faith is het klassieke mid rise flare model met uitlopende pijpen en aangesloten pasvorm op de heup en bovenbeen. De kleuren van merk zijn varianten op de kleuren blauw, wit,grijs en (off)black.

Samenwerking Incluso en Articles of Society

Incluso is het enige verkooppunt in Nederland (en Europa) met vermelding op de officiële website van Articles of Society (en daar zijn we natuurlijk super trots op!)

Articles of Society heeft diverse verkooppunten in Nederland en België en zes andere landen in Europa, waarvan in Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland de collectie van het dames kledingmerk wordt vertegenwoordigd door een agentschappen. Het hoofdkantoor in Europa is in Nederland en wordt vertegenwoordigd door het agentschap Martens Fashion Group. Het agentschap verzorgt ook de distributie naar de verschillende agentschappen in Europa.

Incluso verstuurt en bezorgt gratis door heel Europa en hanteert een retour termijn van 30 dagen, ongeacht voor welk bedrag je besteld in onze webshop. Momenteel werken wij al meer dan twee jaar samen met Articles of Society. We voeren de collectie van Articles of Society in zowel het voor- als najaar en daar zijn we heel erg trots op, omdat het merk heel mooi aansluit bij de stijl van onze kledingwinkel voor vrouwen.

Sale

Tijdens de Sale bieden wij zowel in de winkel als online aantrekkelijke korting op onze collectie, waarvan de nieuwe collectie of basis items zijn uitgesloten.

Online bestellen

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe jeans merk in onze collectie? Bezoek dan eens onze boetiek in Roosendaal. Wij zullen je graag helpen met het kopen van de perfecte jeans. Ook kun je de artikelen bestellen via onze online shop. Via onze social media kun je een kijkje nemen om inspiratie op te doen voor het creëren van een mooie outfit.

Sluiten
INLOGGEN
E-mail adres


Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Sluiten
ACCOUNT AANMAKEN
E-mail adres


Wachtwoord


Wachtwoord ter bevestiging